Blog

Természetes és fenntartható energiára való áttérés egyre fontosabb a mai világban, és a napelemek telepítése egy hatékony módja ennek. Azonban, bár a napelemek egyre népszerűbbek, sok ember számára még mindig rejtélyesek és idegenek. Ezért kívánunk ebben a blogban segítséget nyújtani mindenki számára, aki érdeklődik a napelemek telepítése iránt, és megosztani azokat a fontos tudnivalókat, amelyek segítenek eligazodni az energiatermelés ezen izgalmas és gyorsan fejlődő területén.

 Körültekintőbb tervezéssel megtérülhetnek a napelemes beruházások
Az elmúlt hetekben tisztázódott a háztartási méretű naperőművek elszámolásának kérdése, miután megjelent az erről szóló rendelet a Magyar Közlönyben.

Tovább olvasom!
 Sok bosszúságtól kímélhet meg egy jól megtervezett fejlesztés
A három négyszeres gázszámlák láttán, itt az ideje elgondolkodni a megújuló energiaforrásokra való átálláson. Érdemes előrelátóan tervezni az ilyen modernizálást, vagy az új ház építését, hiszen egy jól megtervezett energetikai rendszer további fejtöréstől és kiadásoktól kímélhet meg minket.

Tovább olvasom!
Újabb sikeres projektek - A Z Solar által megvalósított napelem projektek
Előző blogcikkünkben már beszámoltunk néhány munkánkról, melyekre igazán büszkék vagyunk. Azonban a sor itt nem ért véget! Hadd mutassunk be néhány további sikeres napelem projektet!

Tovább olvasom!
 Drón a szeme a tervezőnek, ha a napelem helyét keresi
Egy jól sikerült előkészítési folyamat meggyorsíthatja a napelemes rendszer telepítését. Családi ház tetejére tervezett projekt előzetes felmérésének csupán az ajánlatadásnál van jelentősége. Ebben az esetben egyszerűbb a tetőfelület, amelyhez a meglévő elektromos hálózatot és a megrendelő igényét vetik össze.. Az ipari méretű napelemeknél azonban sokkal nagyobb az előtervezési feladat.

Tovább olvasom!
 Ha napelem, akkor fel kell készülni mindenre!
Egy napelemes rendszer telepítésénél körültekintőnek és előrelátónak kell lenni. Ám azt csak a jövőbe látók tudják megjósolni, hogy milyen változtatások várhatók az energia visszatermeléssel kapcsolatosan. Ezért érdemes a napelemes rendszereket minél leleményesebben kiépíteni. A jelenlegi szabályozás egyelőre nem engedi széles körben a hálózatra történő visszatermelést.

Tovább olvasom!
 A napelemes rendszer előnyére válik, ha jól szervizelhető
Ki ne ismerné a Mr. Murphyféle mondást, amely szerint: Ami elromolhat az el is romlik! A ipari, kereskedelmi és a termelésben részt vevő ingatlanok napelemes rendszerének komplett kivitelezését végző Z-solarnál úgy tartják: az nem baj, ha elromlik valami, de az már tragédia, ha nem lehet megjavítani.

Tovább olvasom!
 Türelem is kell a napelemes rendszer megvalósulásához
Egyre több nagyvállalat teszi le voksát a környezettudatosság mellett. Az energetikai projektekkel, napelemekkel foglalkozó cégek nagy segítséget nyújtanak a megvalósításban. A Z-solar ipari, kereskedelmi és a termelésben részt vevő ingatlanok napelemes rendszerének komplett kivitelezését végzi, amelynek segítségével a villamos energia szükséglet részben, vagy teljes egészében biztosítható.

Tovább olvasom!
Így küzdünk meg a kihívásokkal! - A Z Solar által megvalósított napelem projektek
A Z Solar nem csupán egy napelemes rendszerek kivitelezésével foglalkozó vállalkozás, hanem az energiahatékonyság és fenntartható jövő elkötelezett híve is. Cégünk szakértői olyan projekteken dolgoznak, amelyek elősegítik a zöldenergia-hasznosítást, és lehetővé teszik az egyének és vállalkozások számára, hogy saját energiájukat termeljék meg.

Tovább olvasom!
Megkaptuk a Dun & Bradstreet nemzetközi elismervényét!
Hatalmas megtiszteltetés volt számunkra, amikor megkaptuk a Dun & Bradstreet nemzetközi AA (dupla A) Tanúsítványát! Ezt kizárólag a legstabilabb és legmegbízhatóbb cégeknek ítélik oda, akikkel az üzleti kapcsolat kiépítése nagyon alacsony pénzügyi kockázattal jár.

Tovább olvasom!
Minden, amit a napelemes rendszerek működéséről tudnod kell!
Sokszor gondolkodtál már azon, hogyan is működik egy napelemes rendszer? Nos, erre kicsit bonyolult lenne rögtön, néhány szóban válaszolni, de pont ezért írtuk meg blogcikkünket, amelyben minden fontos információt összefoglaltunk a témával kapcsolatban. Úgyhogy, ha egy kicsit is kíváncsi vagy, hogy: • Hogyan működnek a napelemek, • Milyen típusú termékek közül lehet választani, • Vagy mitől függ a teljesítményük mértéke, Akkor mindenképp érdemes tovább olvasnod!

Tovább olvasom!
Itt az ideje a váltásnak!
Ahogy a világ egyre inkább felismeri a szén-dioxid-kibocsátás csökkentésének fontosságát, egyre több vállalat fordul a megújuló energiaforrások felé. Különösen a napenergia vált népszerű választássá számukra, amely mérsékeli cégük magas energiaszámláit és javítja fenntarthatóságukat. Ebben a cikkben megvizsgáljuk a napelemek néhány pozitív tulajdonságát, amely vonzó választási lehetőségként szolgál a nagyvállalatok számára.

Tovább olvasom!
Fényes kilátás a megújuló energiaforrásokra
A napelemek hosszú életutat tettek meg az elmúlt években. Napjainkban már kiemelt szereplők a megújuló energiaszektorban. Ahogy a világ továbbra is küzd az klímaváltozás és a növekvő energiaköltségek kihívásaival, a napelemek jövője minden eddiginél fényesebbnek ígérkezik. És hogy mit hoz a jövő ennek az izgalmas technológiának?

Tovább olvasom!
Hosszútávú teljesítmény biztosítása megfelelő karbantartással
A napelemek egyre népszerű opcióvá válnak azon cégek körében, akik mérsékelni kívánják energiaköltségeiket és javítani kívánják fenntarthatóságukat. A napelem egyik legnagyobb előnye az időtállóság, amely hosszútávú teljesítményt biztosít, alacsony karbantartási költségek mellett.

Tovább olvasom!
Intelligens befektetések a vállalatok számára hosszútávon
A napjainkban megnövekvő energiaigények, a horrorisztikus energiaárak, az uniós energiapolitika és a támogatások hatására a megújuló energia iránti kereslet jelentősen megnövekedett.

Tovább olvasom!