Az általunk forgalmazott márkák

magasminőséget képviselnek

50%-os támogatás

Otthonfelújítási támogatás

További információk

vissza nem térítendő

támogatások cégek részére

Hírek


Módosult a benyújtási határidő !

Módosult az RRF-6.2.1 „Lakossági napelemes rendszerek támogatása és fűtési rendszerek elektrifikálása napelemes rendszerekkel kombinálva" című, pályázati felhívás.

Bővebben

Felkerültünk a regisztrált kivitelezők listájára !

Örömmel értesítünk Benneteket arról, hogy a RRF-2021-6.2.1 „Lakossági napelemes rendszerek támogatása és fűtési rendszerek elektrifikálása napelemes rendszerekkel kombinálva" Pályázati Felhíváshoz kapcsolódva hivatalosan is felkerültünk a regisztrált kivitelezők listájára. 

Bővebben

Nagy elismerésben részesültünk !

Szeptember elején, nagy megtiszteltetés érte a Z-Solar csapatát, az energy3000 solar GmbH prémium partnernek vàlasztotta cégünket. Köszönjük ezt a bizalmat és a lehetőséget !

Bővebben

Szenzációs hírünk van !

Egyelőre marad a szaldó elszámolás! A Kormány hatályon kívül helyezte a korábbi kormányrendeleti pontokat, ami a bruttós szerződéskötést kényszerítette volna ki! Tehát mégsem került érvényesítésre a bruttó elszámolás 2021. július 1-től.

Bővebben

24 órás napsütés ?

Z-Solar műszaki csapata a napokban elvégezte a Fronius System partnereknek szóló oktatást. A webinárium keretében megismerkedtek a kollegáink a Fronius GEN24 inverter családdal. 

 

Bővebben

Ismét elérhető az épületenergetikai pályázat a KVK-knak !

A mikro-, kis- és középvállalkozások számára igényelhető támogatás összege minimum 1,6 millió forint, maximum 100 millió forint, amelyet megújuló energiafelhasználás növelését célzó fejlesztésekre fordíthatnak. 

Bővebben