Blogcikk a kiemelkedően sikeres projektekről

A Z Solar nem csupán egy napelemes rendszerek kivitelezésével foglalkozó vállalkozás, hanem az energiahatékonyság és fenntartható jövő elkötelezett híve is. Cégünk szakértői olyan projekteken dolgoznak, amelyek elősegítik a zöldenergia-hasznosítást, és lehetővé teszik az egyének és vállalkozások számára, hogy saját energiájukat termeljék meg.

A közelmúltban két balatoni helyszínen is büszkélkedhetünk sikersztorival. A Halker Kft.-nél, ahol különösen részletes előkészítő munkálatokra volt szükség, és a Gyenesdiási Yacht Kikötő, ahol a változó tetőszerkezet miatti hosszú kivitelezés sem okozott akadályt. Mindkét esetben KÖNNYEDÉN állta a sarat a Z Solar csapata! Ha érdekelnek a munkálatok kulisszatitkai, akkor olvasd tovább a blogcikkünket!

 Halker Kft.

Az 1990-ben alakult Halker Kft. tulajdonosa megtalálta bennünk a megfelelő partnerét a napelemek installálására vonatkozóan, amit óriási megtiszteltetésként éltünk meg. A Kft. komplett megoldásokat keresett, mely magába foglal mindent a projekt előkészítésétől a lebonyolításáig.

Mindig frissen tartja elménket, ha új kihívásokkal kell szembenéznünk. Nem volt ez másképp a Halker Kft.-nél. Ugyanis már rendelkeztek egy korábban telepített napelemes rendszerrel, amit integrálnunk kellett az új komplett rendszerbe. Ez egyedi mérnöki megoldást igényelt annak érdekében, hogy mindkét rendszer tökéletesen működjön egymással.

A projekt megvalósítása előtt komoly, elengedhetetlen előkészítési és tervezési munkálatok zajlottak, amelyek két-három hónapot vettek igénybe, hiszen mindent alaposan át kellett gondolnunk. Maga a végrehajtás azonban pár hét alatt megvalósult. A csapat gondosan tervezte meg a telepítés részleteit, figyelembe véve ügyfelünk igényeit és a rendszer optimális működését.

A Z-solar szakemberei profi módon helyezték fel a napelemeket a megfelelő pozíciókban, ezzel maximális hatékonyságot biztosítva. A precíz munka és a részletes ellenőrzések garantálják, hogy a rendszer hosszú távon megbízhatóan működjön!

 Gyenesdiási Yacht Kikötő

A Yacht Klub vezetősége felismerte a napelemes energiaforrások előnyeit és úgy döntöttek, befektetnek egy rendszer telepítésébe. Számukra nem csak a rendszer megvalósítása, hanem az azt követő karbantartás és üzemeltetés is kiemelkedően fontos volt. Egy olyan helybeli kivitelezőt kerestek, akik hosszú távon tudják garantálni a napelemek működését.

Itt jöttünk mi a képbe és örömmel vállaltuk el a megbízást. Miután belekeztünk a tervezésbe, azonnal szembetaláltuk magunkat a kihívással: A telepítendő területen több különböző típusú tető található, ezért az adottságokhoz igazodva 3-4 fajta napelemes tartószerkezettel kellett dolgozni.

De egy percig sem riadtuk meg. A különböző tetőkön elhelyezett napelemek teljesítményét optimálisan összegyűjtve, egy rendszerbe integráltuk. A változó tetők miatt a telepítési folyamat ugyan több időt vett igénybe, mint általában szokott, de a hosszú távú, jó eredményért ez elengedhetetlen volt. A projektet a létesítmény üzemeltetésének akadályoztatása nélkül is végül 1 hét alatt sikerült befejezni. Végeredményben pedig az elképesztően modern és elegáns kikötőben rendkívül jól mutatnak az új panelek, amelyekkel a működésük is sokkal optimálisabb lett.

De természetesen itt a közös munka még nem ért véget, hiszen gondoskodunk arról, hogy ügyfelünk rendszere kifogástalanul működjön a továbbiakban is.

Válassz minket Te is!

A Z Solarnál felkészült telepítő csapatokkal rendelkezünk, akik széleskörű anyagismerettel és tapasztalattal, nem utolsó sorban pozitív hozzáállással rendelkeznek, így a legkülönbözőbb helyzetekkel is megbirkózunk.

Ezek a projektek kiemelkedő példák arra, hogyan valósíthatod meg Te is a mi segítségünkkel a zöldenergia felhasználást. Hiszen cégünk szakértelme a fenntartható fejlődés iránt tökéletesen kimutható volt a Halker Kft. és a Gyenesdiási Yacht Kikötő által ránk bízott munkálatokban. Innen is köszönjük nekik, hogy minket bíztak meg a feladattal!

A Z Solar a jövő energiaforrásainak elérhetőségét hozza közelebb a mindennapi életünkbe, miközben növeli az energiafüggetlenséget. Ha felkeltettük érdeklődésedet, akkor látogass el honlapunkra!