Előző blogcikkünkben már beszámoltunk néhány munkánkról, melyekre igazán büszkék vagyunk. Azonban a sor itt nem ért véget! Hadd mutassunk be néhány további sikeres napelem projektet!

Azt már többször említettük, hogy mi a Z-Solarnál nem csak egy átlagos napelemes rendszerekkel foglalkozó cég vagyunk. Teljesen elkötelezettek vagyunk az energiahatékonyság és a fenntartható jövő iránt. Jelenleg 43 fős gárdánkkal lakossági és ipari szegmensben abszolút versenyképes áron, kiváló minőségben a szolgáltatások széles spektrumában valósítjuk meg megrendelőink beruházási elképzeléseit.

Ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint a már így elkészült alábbi projektjeink, amiket örömmel mutatunk be:

 Jako Kft.

A Jako Kft. számára Szekszárdon egy 110 darabból álló napelem panelt telepítettünk 59,95 DC teljesítménnyel. A projekt során kiemelkedő figyelmet fordítottunk az egzakt tervezésre és telepítésre, hogy a napelemek tökéletesen integrálódjanak a környezettel.

 River Estates irodaház

A budapesti, 13. kerületi irodaház is, nevezetesen a River Estate is bizalmat szavazott nekünk napelem igényeik maradéktalan megvalósításában. Egy 179 db napelem panelből álló és 82,34 kWp DC teljesítménnyel rendelkező rendszert építettünk számukra. Ügyfelünk nem csalódott, munkánkkal hosszú távon képesek csökkenteni az energiaköltégeiket.

 Hans Pausch Hungária Kft.

A Hans Pausch Hungária Kft. számára egy 601 darabból álló napelemes rendszert telepítettünk 270,45 kWp DC teljesítménnyel. Projektünk során jelentős hangsúlyt fektettünk az alapos tervezésre és a precíz kivitelezésre, hogy a napelemek tökéletes harmóniában legyenek környezetükkel és kiváló energiaforrásként funkcionáljanak.

 Blue Cube irodaház

Egy újabb sikeres munkaprogram volt, ahol 437 darab napelem panel került telepítésre, amely összesen 198,84 kWp DC teljesítményt generál. A helyszín a Blue Cube irodaház, Budapesten a Váci úton, ahol A-tól Z-ig mi végeztük a kivitelezést.

Dombóvári Rendőrség

Ezúttal sikeres projektünk büszke tulajdonosa maga a Dombóvári Rendőrség volt, ahol kitűnő minőségű, 45,0 kW AC és 49,83 kWp DC teljesítményű, napelemes rendszert telepítettünk. Azért döntöttek a megújuló energiaforrás mellett, mert így végre függetlenné válhatnak a szolgáltatóktól. Arról nem is beszélve, hogy ezzel egy rendkívül költséghatékony és egyben környezetbarát megoldást is választottak!

 Chef Market

A tavalyi évben a Chef Market nevű élelmiszer-nagykereskedelem is megbízott bennünket, hogy építsünk nekik egy forradalmi napelemes rendszert. Közös erőfeszítéseinknek köszönhetően egy olyan hatalmas energiaforrást sikerült létrehozni, amely 1333 napelemből áll és összesen 599,85 kWp DC teljesítményt generál.

De vajon mi a titkunk és minek köszönhetőek ezek az újabb sikeres projektek?

  • A kiemelkedő üzleti és partneri kapcsolatainknak.
  • Az általunk alkalmazott modern, innovatív technológiáknak.
  • A stabil, kifogástalan mérnöki és projektmenedzseri háttérnek és kivitelező csapatnak.
  • És legfőképpen szakértő munkatársainknak, akik mindig arra törekednek, hogy a fenntartható energiaforrások terén újabb határokat döntsünk meg!

A munkálatok során szakértelmünk, tapasztalatunk és szenvedélyünk révén gondoskodunk arról, hogy a napelemes rendszerek tökéletesen működjenek.

Ha érdekelnek további információk rólunk, vagy megbíznál minket munkával, akkor ne habozz, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Elérhetőség:
Pusztán Márk
 [email protected]
 +36 70 319 1006